Over Nova

Nova is fabrikant van modern en gevarieerd sieraardewerk: een vertrouwd adres voor groothandelaren, tuincentra en opplanters die op zoek zijn naar een succesvolle uitgebreide collectie volgens de laatste trend in allerlei kleuren en maten. U kunt bij ons altijd terecht voor nieuwe modellen naar eigen ontwerp. Wij beheersen het gehele proces van idee tot product waardoor wij ons aanbod kunnen afstemmen op uw wensen.

nova_IMG_7029_klVazen, schalen, potten

Nova Keramische Industrie BV is een vertrouwde naam: wij leveren aan onze klanten in binnen- en buitenland een uitgebreid assortiment van bloempotten, schalen en vazen. Uitgebreid wil zeggen dat wij in allerlei kleuren en maten kunnen leveren. Wanneer u specifieke wensen hebt, horen wij dat graag.

Leverancier aardewerk

Een impressie van onze producten vindt u op onze website. U krijgt een indruk aan de hand van een aantal foto’s van diverse modellen. Voor uitgebreide informatie kunt u altijd een persoonlijke afspraak maken of ons op afspraak bezoeken in onze showroom. Wij maken graag tijd om bij u langs te komen en aan de hand van ons productenboek alle gewenste informatie met u te bespreken.